Majalah JOM! di Sarawak

Salam pembaca Halaqah Borneo!!!.. Maaf lama dah tak menulis dan tak meng"update" Blog HB ini.. maaf sebab Bro Al-Fateh dan Sis-Ababeel sangat sibuk dgn urusan2 yang tertentu.. Insya Allah kami akan mula aktif kerana telah mendapat semangat baru..

Sesuatu yang OSEM telah menjengah bumi Kenyalang TerChinta ini... Sesuatu yang Best telah menjadi satu fenomena di alam maya.. bermula dengan Bulatan Gembira, Angel Pakai Gucci, Pertandingan video OSEM APG... maka segalanya tercetus....

Sebuah Majalah Islami telah terbit, Majalah untuk para pendakwah muda memahami fikrah Dakwah dan Tarbiyyah secara santai dan OSEM. Majalah ini Berkonsep separa serius-santai. Mengandungi kolum-kolum menarik dan segar berkaitan tarbiyah, dakwah dan harakah. Kolumnis terdiri dari para pendakwah, profesional, tokoh-tokoh dan penulis-penulis muda. Itulah dia MAJALAH JOM!
Dengan Tagline " Dakwah itu Mudah, Bukan sekadar kewajipan, tetapi gerakan yang menghjidupkan" ia sangat lah OSEM...


Alhamdulillah HB ingin mengucapkan tahniah kepada pihak yang bersungguh2 dan berusaha untuk menerbitkan Majalah JOM! ini... Moga ia memberi manfaat buat kita para Pendakwah Muda.. Insya Allah..Majalah JOM! Edisi Sulung


Promo Majalah JOM!Untuk Mendapatkan Majalah JOM! Di Sarawak dan juga untuk mengikuti Halaqah dan Usrah @ Bulatan Gembira OSEM boleh hubungi:


Leave a Reply

Salam semua.. Silakan memberi komen anda di HALAQAH BORNEO (HB).. Kami ucapkan Jazakumullah atas segala komen anda.. Moga ada manfaat bersama.. Sentiasa menuju Ridha illahi dalam setiap amal kita..