Malam ini Ceramah Di BRCSalam kepada semua pembaca Halaqah Borneo (HB)... Moga Rahmat Allah selalu bersama kita semua.. Moga Kasih sayangNya mengalir buat kita semua, Amin..

Baiklah ana nak post edisi "Jom Surau" harini, makluman untuk semua, malam ni ada ceramah kat Surau Kolej Bunga Raya.. Jadi nak jemput siapa yang mempunyai kelapangan masa untuk sama-sama datang untuk dengar ceramah dan mengimarahakan surau kita. Butiran ceramah:

Tarikh: 19 March 2010
Tempat: Surau Kolej Bunga Raya
Masa: selepas Maghrib
Tema: "Konsep berlapang dada didalam Ukhuwah Islamiyyah"Moga kita semua dapat manfaat bersama.. pekara baik, jadi ayuh kita sebarkan kepada semua rakan-rakan kita diluar sana, kita sms ke, call ke, ym ke, atau apa-apa aje caranye, supaya malam ni kita dapat hadir ke ceramah ini.

Syukran wa jazakumullah..

One Response so far.

  1. huhu... awat habaq lambat akh. memang tak dirancang ka? atau camna? kalau habaq awai sket bleh kami tolong sebar2 kan.

    mungkin bleh kongsikan isi kuliah malam tu kat sini :)

Leave a Reply

Salam semua.. Silakan memberi komen anda di HALAQAH BORNEO (HB).. Kami ucapkan Jazakumullah atas segala komen anda.. Moga ada manfaat bersama.. Sentiasa menuju Ridha illahi dalam setiap amal kita..